WWW.DARKZONE.FORUMMO.COM
NE-AM MUTAT PE WWW.DARKZONE.FORUMMO.COM
SiteAcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectareIntra in cont

Distribuiţi|

Regulamentul Agentiei

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
nov1c3
UserUser
avatar
Mesaje : 14
Reputatie : 0
MesajSubiect: Regulamentul Agentiei Mier Ian 04, 2012 11:00 pm

Limbaj / Comportament.
Limbajul vulgar nu este acceptat in Hitman Agency. Aici punem accent pe seriozitate,pricepere,disciplina, nu pe prostie si glume fara haz.Orice gest sau limbaj neadecvat, trecut de limita bunului simt fata de ceilalti jucatori se sanctioneaza drastic,in functie de gravitatea faptei, de la advertisment la demitere din start.De asemenea un agent Hitman trebuie sa fie capabil sa scrie corect din punct de vedere gramatical, nu acceptam oameni care au un mod de a scrie de neinteles. Glumele / injuriile / Spamul / vorbitul aiurea / CAPS LOCK pe chat-ul familiei (/f) nu sunt permise. Suntem o agentie cat se poate de serioasa si nu acceptam membrii neseriosi
De asemenea,comportamentul copilaresc si suparator nu este permis vrem sa iesim in evidenta prin maturitate,seriozitate si pricepere.


Deathmatch-ul (DM) / Drive-by (DB)
Este strict interzis ca un hitman sa faca DM aiurea sau sa provoace vreun conflict / atac aiurea.In caz contrar vor fi sanctionati in modul cat se poate de serios.
Drive-by este permis doar ca pasager pentru echipa de asasin. Drive-by ca sofer este strict interzis si se sanctioneaza drastic.
Este interzisa participarea la war sau la atacuri de strada.


Contracte
Contractele in care apar pe chat texte ale tintei gen "te las sa-l faci","dai","hai sa ii dai silent",etc nu vor mai fi considerate Silent chiar daca sunt efectuate cu Rifle/Knife/Sniper pt ca este clar ca tinta va descoperit si trebuie postate ca normale.
-Hitmanii au voie sa atace doar daca au contract sau daca sunt atacati, pentru a se apara.
-Nu aveti voie sa omorati direct in vazul tuturor, in cazul in care nu puteti face contractul silent,sfatul nostru e sa asteptati ca tinta sa mearga intr-o zona mai retrasa iar cand considerati ca e momentul mergeti intr-un loc unde nu puteti fi vazut si va faceti treaba' (Aici depinde de fiecare hitman cum actioneaza.)
-Sfat pentru hitmani: Incercati sa faceti toate/cat mai multe contracte silent pentru a evita orice tip de conflict/contact cu tinta. Daca alegeti sa faceti contractele non-silent exista posibilitatea ca tinta sa va omoare sau sa scape,iar aici se poate o declansa o urmarire de lunga durata iar in acelasi timp pot aparea si nervii,odata cu asta si greseliile.
Aveti voie sa rezolvati contractele in SAFE-ZONE doar in Silent mode (LSPD ,Toate Pay'n'Spray-urile de pe server, Gara LS, CNN Studio LS/LV,Banca LS/LV, Truck place,Farmer place,City Hall,.) si HQ-urile factiunilor).
- Silent mode = Contract efectuat de la departare, de pe o cladire, dintr-un loc in care nu poti fi vazut de tinta folosind Rifle , Sniper sau knife (cutit) .
Contractele rezolvate cu cele 3 arme silent se considera silent doar in cazul in care hitmanul nu a fost vazut de tinta .
-La sfarsitul fiecarei saptamani fiecare hitman e obligat sa aiba minim 15 contracte dintre care cel putin 10 trebuie sa fie facute in silent mod.
-Este interzisa interactionarea cu tinta de orice fel (mesaje / telefoane / comunicare) sau sa divulgati date despre contract victimei sau oricarei alte persoane., il urmaresti in liniste fara sa te vada, iti faci contractul cum trebuie fara sa comunici cu el.
-Hitmanii nu au voie sa puna contracte sau sa roage pe altcineva sa puna in locul lor.
-Contractele pe admini pot fi facute doar de admini (in caz ca exista vreunul in factiune) si doar in cazul in care hitmanul (admin) stie sigur ca tinta (adminul) nu are treaba / lucruri importante de facut ca admin.etc


Givehit / Takehit
Hitmanii nu au voie sa ceara contractele.Ele sunt distribuite in mod corect de rank 4+ la ora fixa si jumatate de ora.
Daca este trecut de :00,:30 si vedeti ca rank 4+ sunt ON si nu impart contracte nu cereti pe /f,trimiteti-le sms si intrebati daca pot impartii.
Takehit se foloseste in cazul persoanelor AFK sau la evenimente importante,etc. Aici, trebuie respectate urmatoarele reguli.
- Daca ai contract pe cineva,si acel cineva e AFK pe /sleep mode, ai voie sa ceri takehit doar dupa 5 minute dupa ce ai primit contractul. Aveti voie sa cereti doar 2 take-uri in jumatate de ora.
- Daca ai contract pe cineva si acel cineva e AFK pe esc intr'un anumit loc,trebuie sa astepti macar 10 minute inainte de a cere takehit.
Exemplu de model pentru a cere takehit: Tinta mea (id-ul tintei) e AFK on /sleep / esc de X minute / ore (id hitmanului)
Cei in situatia de a cere alt contract deoarece precedentul a parasit serverul este obligat sa precizeze si numele/id-ul acelui contract pt ca un rank 4+ sa poate verifica situatia
Cand un Agent Special imparte contractele de la fix/jumate,si X doreste Takehit,el e obligat sa astepte pana ce agentul special termina de impartit contractele pentru a nu-l stresa iar abia apoi va putea sa ceara .
In cazul in care tinta voastra paraseste serverul sunteti obligati sa ii spuneti NUMELE si optional ID-ul pentru ca un rank 4 sa verifice daca intradevar tinta a parasit serverul.Daca se dovedeste ca ati dat relog pt un alt contract primiti avertisment.
In cazul in care tinta se afla de mai mult de 15minute in tren sau in HQ fiind AFK aveti voie sa cereti take.Undercover.
Cand un hitman are contract,el e obligat sa se asigure ca e sub acoperire. (Undercover ON)
Hitmanii nu au voie sa abuzeze de undercover.
Exemple de abuz si neabuz.
Abuz :-Atunci cand ai contract,si nu-l faci,si alegi sa tragi aiurea dupa oricine.
- Atunci cand iti pui nos/hydra pe masina si mergi intentionat la un politist si incerci sa il enervezi/stresezi bagandu-te in el avand Undercoverul ON.
Neabuz - Atunci cand mergi dupa tinta,esti somat de cop si nu raspunzi la somatia acestuia,nebagandu-l in seama.
-Atunci cand un cop iti zice sa scoti undercover-ul, si alegi sa nu o faci, fugind si riscand wanted.
Nu uitati ca undercover-ul dispare daca muriti in timp ce mergeti dupa contract,deci trebuie sa-l puneti de fiecare data.Conflicte
Orice conflict cu orice membru ramane in interiorul factiunii si va fii rezolvat de catre lider sau liderul secund. Pentru o rezolvare corecta sunteti obligati sa faceti poze care sa cuprinda toata situatia.Masiniile factiunii
- Buffalo se poate folosi atunci cand aveti contract pe cineva sau ca mijloc de transport pana la alta masina . (le respawnati si aveti grija de ele)
- Cele doua FCR pot fi folosite doar de agentii de Rank 2+ pentru efectuarea contractelor sau ce mijloc de transport pana la o alta masina (le respawnati si aveti grija de ele)
- Maverick-ul (elicopterul) poate fi folosit doar de agentii de Rank 4+.
Membrii ce dispun de masini personale sunt rugati (nu e obligatoriu) sa circule,ba chiar sa incerce sa rezolve si contracte cu masiniile lor personale,deoarece factiunea nu dispune de prea multe masini pentru toti membrii.Reclamatii
Membrii raportati in topicul "Raport a agent here" nu au dreptul sa posteze acolo cand sunt reclamati.Singura modalitate prin care ei se pot apara e dand PM liderului factiunii in care sa explice plangerea cu dovezi.
In cazul membrilor atacati/injurati, exista topicul "BlackList" unde aveti posibilitatea sa-i raportati pe cei care v-au produs neplaceri voua/factiunii.i


Alte reguli :
- Inactivitatea neanuntata mai mare de 5 zile(3 in cazul agentilor in probe) duce la demitere directa cu FP
- Regulile ne obliga sa facem screenshot la fiecare contract indeplinit, pentru a ne tine o statistica in functie de cat de bine iti faci treaba in Hitman Agency si pentru a nu fi reclamatii ca atacam fara motiv.
- Atunci cand un membru Hitman Agency are runner , el nu are voie sa se stea/ascunda la / in HQ deoarece politistii vor veni la HQ , ei pot da /ram si exista posibilitatea ca sa se imparta si alte wanted'uri pentru complice sau cine stie ce alte motive.
-In fiecare vineri la ora 20:00 membrii BlackList-ului H.A se intalnesc la HQ pentru a merge dupa tinte alaturi de liderul/subliderul echipei,cine nu poate veni trebuie sa-l anunte pe =SOLDIER=
- Cei aflati in perioada de teste(2 saptamani de la momentul trecerii tuturor probelor) vor avea un sistem de sanctionare diferit: /uninvite direct cu FP(DM in safe zone,injurii grave asupra tintei,informarea tintei de contract,discutii de orice tip cu tinta in timpul contractului,jignirea unui coleg), 1 avertisment(cereri excesive de contracte,cerere incompleta de contracte,glume proaste la adresa unui coleg,utilizarea incorecta a vehiculelor de la HQ)-daca acumulati 2 avertismente in perioada de proba sunteti demisi cu FP.
Sus In jos

Regulamentul Agentiei

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus
Pagina 1 din 1

Robotel

Reclama ta aici cu doar 1 euro/luna pentru detalii Y!M: tony_tiger28@yahoo.com